Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Verderol 

(Carduelis chloris)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

El verderol és un ocell de color verd intens amb traços grocs (especialment el mascle), molt present en els terrenys de secà de les Terres de l’Ebre. Fàcilment reconeixible tant pels seus colors com pel seu cant. A l’hivern és fàcil que acudeixi a les menjadores dels jardins particulars a la recerca de gra d’escaiola, card negre i negret.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita per (2/4 persones) d’una habitació doble i un sofà-llit doble al saló-menjador. Tant el menjador com l’habitació tenen finestres amb vistes laterals al mar. El joc de colors dóna molta vida a l’immoble, alhora que el fa diferent de la resta. A tan sols 10 metres de la platja del Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…