Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Puput 

(Upupa epops)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

Sens dubte el primer que crida l’atenció de la puput és la seva cresta, que destaca més encara pel seu llarg bec corbat cap avall.
La puput cria en “les Terres de l’Ebre” i és fàcil de veure pels camps de cultiu a la recerca de menjar. La seva silueta i colors la fan fàcilment identificable.
Els colors marró clar i negre li han donat un aire càlid a la decoració de l’apartament que el fa realment confortable.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita amb capacitat (2/4 persones) d’una habitació amb un saló-menjador que disposa d’un sofà-llit doble. La cuina està integrada al menjador. Amb vistes laterals al  mar, gaudeix de molt bona orientació, especialment per a l’estiu, ja que li toca el sol a primera hora del matí, convertint d’aquesta manera en més fresc cap al migdia i la tarda. Es troba només a 10 metres de la platja del Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…