Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Polla Blava

(Porphirio porphirio)

Persones

4/6

dormitoris

2

Reserva

Reserva el teu apartament

El sostre de la sala-menjador és sota teulada i ofereix un aire realment acollidor. A tan sols 10 metres de la platja del Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest au va desaparèixer del “Delta de l’Ebre” per la caça i la destrucció massiva del seu habitat. Va ser en els anys 90 que es va començar a recuperar la seva colònia de cria, ara estabilitzada. Tant és així, que avui és realment molt fàcil de localitzar i d’identificar pel seu gran tamany i el seu color blau metal·litzat inconfusible.

Característiques

Apartament (4/6 persones) de 2 habitacions amb vistes al mar, dobles les dues (una de matrimoni i l’altra amb dos llits) i un sofà llit doble al saló menjador. Des del menjador es té accés a una terrassa amb vistes directament al passeig marítim i a la Badia dels Alfacs oferint les millors vistes del complex, donada la seva ubicació en segona planta cantonera.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…