Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Polit negre 

(Plegadis falcinellus)

Persones

5/8

dormitoris

4

Reserva

Saló amb un sofà llit i cuina menjador integrat amb accés directe a un ampli balcó particular amb vista a l’jardí i a la mar, a tan sols 10 metres de la platja de l’Capri a Sant Carles de la Ràpita.

La decoració a força de tons verds metal·litzats i colors marrons fan honor a una de les espècies nidificants més peculiars del “Delta de l’Ebre”, el “polit negre” (Plegadis falcinellus), que amb el seu característic bec corbat ho fan de el tot inconfusible.

Característiques

A Sant Carles de la Ràpita, Alberg (5/8 persones) amb 4 habitacions, 1 bany equipat amb dutxa i saló-menjador amb cuina-integrada. una de les habitacions amb llit de matrimoni i les altres tres, amb llits-niu per a dues persones cadascuna. 

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…