Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Patxera

(Ardeola ralloides)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

El nom de “patxera” és un nom local, que tant serveix per identificar el Martinet blanc (Egretta garzetta), a l’esplugabous (Bubulcus ibis), a l’Agró blanc (Egretta alba) com al Martinet ros (Ardeola ralloides) que dóna nom a aquest apartament. De les quatre espècies, s’ha escollit al Martinet ros, donada l’elegància i la vistositat del seu plomatge, que combina colors ocres amb grocs i blancs.
En l’època nupcial, el mascle de la “patxera” desplega les seves plomes acolorides convertint el seu cos en un focus d’atracció de totes les mirades de les femelles de la seva espècie i dels curiosos que tenen el privilegi de presenciar un espectacle tan inoblidable.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita amb capacitat (2/4 persones) d’una habitació amb llit de matrimoni i un sofà llit doble al menjador. Disposa d’un ampli balcó particular amb vista al jardí, a tan sols 10 metres de passeig marítim i de la platja del Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…