Ornis La Ràpita

A Sant Carles de la Ràpita, entre dos parcs nacionals, Delta de l’Ebre i Ports.

Al cor de la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre

Els apartaments estan situats a 10 metres de “Playa del Capri”, una de les millors i més tranquil·les platges de la Ràpita, el port natural més gran del continent “Badia Alfacs”. Aquesta situació particular es troba amb platges protegides per les formacions “Delta de l’Ebre” ideal per a famílies amb nens, aigua tranquil·la amb platja en forma de badia amb sorra fina i pendent suaument enjardinada i mantinguda, a prop d’un restaurant, snack-bar amb hamaques, a 300 metres del centre de la ciutat ia 200 metres dels centres comercials

Al mar, directament a la “Platja de Capri”, a la zona per a vianants “Sant Carles de la Ràpita”, la millor zona residencial de la ciutat i amb una meravellosa vista dels “Badia Alfacs”. Des de les terrasses i finestres dels apartaments es pot gaudir d’una vista meravellosa, segons la vostra situació, meravelloses postes de sol que només es poden trobar en llocs, ambients i ambients que gaudeixen de nets i incontaminats.

Ornis es l’únic establiment catalogat per la Direccio General de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb categoria d’Apartaments Turístics al municipi de Sant Carles de la Ràpita, conegut per la cuina marinera, gaudint de la millor ubicació a la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre

Apartament al centre vila

clients satisfets

apartaments

parcs naturals

dies oberts

Badia dels Alfacs

Delta de l'Ebre

Sant Carles de la Ràpita

Una ubicació privilegiada

Aquesta ubicació privilegiada a la ciutat i al cor de la badia, gaudiu i experimenteu tot tipus d’esports nàutics i activitats esportives com ara surf de surf, paddle surf, piragüisme, lloguer d’embarcacions (sense llicència) per a la pesca, etc.

Podeu observar una gran varietat d’espècies d’aus marines a les aigües tranquil·les de la badia i enclavaments protegits al “Parc Natural del Delta de l’Ebre”, a només mitja hora com “L’Encanyisada”, “Tancada” o, entre altres coses,  colònies de cria de flamencs.

La seva ubicació és especialment estratègica per als amants de la natura i l’observació d’aus, ja que es troba al “Delta de l’Ebre” i a pocs quilòmetres del “Parc Natural dels Ports”, amb grans parts de les muntanyes mediterrànies (dimensions fins a 1400 m d’altura). També es troba relativament a prop de les zones estepàries “Lleida” i “Los Monegros” a l’Aragó.

ORNIS Apartments és una destinació de vacances per a experiències úniques i descans tot l’any.