Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Oriol

(Oriolus oriolus)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

El color groc llampant i la seva mida considerable el fan inconfusible l’Oriol en qualsevol circumstància. La taca negra a les ales (sempre parlant de el mascle) li dóna un punt d’elegància. Acostuma a criar a les ribes del riu Ebre, especialment al Bosc de Rivera al final del riu.

Característiques

A Sant Carles de la Ràpita, Apartament (2/4 persones) d’una habitació amb dos llits i un sofà-llit al saló-menjador. Té una terrassa gran amb vista al mar i una gran taula d’exterior, ideal per gaudir dels àpats de tot el dia. La decoració de l’apartament és bastant peculiar a causa de el joc de colors entre el groc i el negre.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…