Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Gavina Corsa

(Larus audouinii)

Persones

4/6

dormitoris

2

Reserva

Reserva el teu apartament

Pràcticament és un endèmic de la costa mediterrània i que en el “Delta de l’Ebre” localitza la major colònia de la cria mundial, concretament a “la Punta de la Banya” situada just davant del complex Ornis i amb unes vistes directes des de cada apartament… La Gavina Corsa està inclosa dins la llista vermella d’espècies amenaçades (Xarxa list of threatenet species of the The World Conservation Union). Deu el seu nom al naturista francès Jean Victoire Audoin. És molt característic el seu bec de color vermell corall amb franges negres que ho fan de el tot inconfusible. En els últims anys les vedes de pesca biològica que duen a terme les flotes pesqueres de “les Terres de l’Ebre” afecta negativament l’espècie en una època tan delicada com ho és l’època de cria.

Característiques

A Sant Carles de la Ràpita, Alberg (4/6 persones) de 2 habitacions, una doble i una altra amb un llit-niu. L’habitació doble amb bany en suite (únic bany de l’apartament), té un accés a la terrassa particular amb espectaculars vistes a la platja i badia dels Alfacs.

Al saló menjador hi ha un còmode sofà llit doble, i també té accés a una altra terrassa que dóna directament a passeig marítim amb vistes directes al mar i al “Delta de l’Ebre”. Tot l’apartament és sota teulada amb molta fusta en la seva decoració. A tan sols 10 metres de la platja del Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…