Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Gaig Blau

(Coracias garrulus)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

El gaig blau europea és una de les aus més vistoses del paleàrtic, atès que en el seu plomatge es poden trobar gairebé tots els tons de color blau, que van canviant en funció de com li dóna la llum. Combinat amb el color blau, té el dors amb tons que van des del taronja a l’ocre, i que li atorguen una combinació força elegant i difícil de confondre.
Durant l’època de cria, el mascle realitza un vol molt acrobàtic amb pujades vertiginoses i caigudes de vol lliure en picat.
Desgraciadament, és una espècie en regressió; de fet, al segle XIX arribava fins a Suècia i ara pràcticament tan sols se la pot trobar a la Península Ibèrica, pel que fa a al sud d’Europa.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita amb capacitat (2/4 persones) d’una habitació doble amb dos llits. Saló-menjador amb cuina integrada i un sofà-llit. Amb finestrals orientats al pati i àrea barbacoa, gaudeix de molta llum exterior. A només 10 metres de Passeig Marítim i Platja de Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…