Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Cusisacs

(Recurvirostra avosetta)

Persones

2/4

dormitoris

1

Reserva

Reserva el teu apartament

Els tons blancs i negres de la decoració del Cusisacs han caracteritzat un apartament original amb elegants formes que li donen un aire de senzillesa i, alhora, de disseny avantguardista. A 10 metres de Passeig Marítim i de la Platja de Capri de Sant Carles de la Ràpita

Elegant au que crida l’atenció per la curvatura cap amunt del seu bec, especialment dissenyat i adaptat a la seva dieta i forma de menjar. Al Delta de l’Ebre cria una colònia important en llocs inesperats, sovint propers a camins transitats. Els adults defensen amb valentia el seu niu quan algun estrany intenta acostar-se.
El nom local (cusicacs) li ve donat per la forma del seu bec, pràcticament idèntic a les agulles que s’utilitzaven antigament per cosir els sacs que feien servir els pagesos de les Terres de l’Ebre per posar l’arròs.

Característiques

Ampli apartament a Sant Carles de la Ràpita per (2/4 persones) d’una habitació i amb un còmode sofà-llit doble, compta amb dos finestrals (des del saló i des de la habitació) amb vistes directes a la platja, a la badia dels Alfacs, a la Barra d’Trabucador ia la Punta de la Banya.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…