Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Botiguer

(Alcedo athis)

Persones

4/6

dormitoris

2

Reserva

Reserva el teu apartament

Disposa d’un balcó particular amb vista a una petita zona enjardinada comunitària, a tan sols 10 metres de Passeig Marítim i de la Platja de Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Simpàtica au amb colors realment vistosos que combina el color blau turquesa amb el color taronja. Deu el seu nom local “Botiguer” a el color blau de les bates de treball que vestien abans els dependents de les botigues d’alimentació en “les Terres de l’Ebre”. És de molt fàcil observació i identificació per la seva característica forma de volar i el reclam que fa quan aixeca el vol baix pels canals d’aigua del “Delta de l’Ebre”. Aquests colors tan peculiars li donen un ambient especial a l’apartament.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita, amb capacitat (4/6 persones) de dues habitacions (una doble i una amb llit-niu) i cuina menjador amb un còmode sofà llit doble. Amb molt bona orientació sud-est, oferint una gran il·luminació natural durant pràcticament tot dia.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…