Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Becassina

(Gallinago gallinago)

Persones

4/6

dormitoris

2

Reserva

Reserva el teu apartament

És un apartament que fa cantonada i dóna directament a el Passeig Marítim, oferint espectaculars vistes directament a la platja de l’Capri de Sant Carles de la Ràpita, a la Badia dels Alfacs, la Barra d’Trabucador i la Punta de la Banya.

Becassina o Becadell és una espècie molt arrelada als aiguamolls i a les aigües someres, on sovint busca el menjar clavant el seu llarg bec dins la terra, a la recerca de petits invertebrats, i molt especialment cucs de terra. La seva peculiar forma de el pic li permet, un cop aquesta completament clavat a terra, obrir-lo lleugerament fent de pinça i atrapar d’aquesta manera a la presa.
La becadell és una espècie cinegètica molt perseguida pels caçadors en els aiguamolls.
El seu plomatge críptic amb tons marrons i negres fan que la seva estratègia de defensa cap als seus depredadors sigui la de quedar immòbil fins al punt que sovint aixeca el vol a molt pocs metres de distància d’una persona que passegi tranquil·lament pel seu hàbitat.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita, amb capacitat (2/4 persones) d’una habitació, amb un gran i còmode sofà-llit al menjador.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…