2/4 persones 1 dormitoris

Cusisacs

Ampli apartament a Sant Carles de la Ràpita per (2/4 persones) d’una habitació i amb un còmode sofà-llit doble, compta amb dos finestrals (des del saló i des de la habitació) amb vistes directes a la platja, a la badia dels Alfacs, a la Barra del Trabucador i la Punta de la Banya.

Els tons blancs i negres de la decoració del Cusisacs han caracteritzat un apartament original amb elegants formes que li donen un aire de senzillesa i, alhora, de disseny avantguardista. A 10 metres de Passeig Marítim i de la Platja de Capri de Sant Carles de la Ràpita

Elegant au que crida l’atenció per la curvatura cap amunt del seu bec, especialment dissenyat i adaptat a la seva dieta i forma de menjar. Al Delta de l’Ebre cria una colònia important en llocs inesperats, sovint propers a camins transitats. Els adults defensen amb valentia el seu niu quan algun estrany intenta acostar-se.
El nom local (cusicacs) li ve donat per la forma del seu bec, pràcticament idèntic a les agulles que s’utilitzaven antigament per cosir els sacs que feien servir els pagesos de les Terres de l’Ebre per posar l’arròs.

Telèfon

+34 648 166 527

Xarxes