7 persones 3 dormitoris

Xatrac

A Sant Carles de la Ràpita, Apartament (5/7 persones) amb 3 habitacions, 1 bany equipat amb dutxa i saló-menjador amb cuina-integrada. Una de les habitacions té un llit de matrimoni i les altres tres llits-niu per a dues persones cadascuna. 

Saló amb un sofà llit i cuina menjador integrat amb accés directe a un ampli balcó particular amb vista al jardí i al mar, a només 10 metres de la platja del Capri a Sant Carles de la Ràpita.

La decoració a força de tons verds metal·litzats i colors marrons fan honor a una de les espècies nidificants més peculiars del “Delta de l’Ebre”, el “polit negre” (Plegadis falcinellus), que amb el seu característic bec corbat esdevé  inconfusible.

Apartaments Ornis.

Els apartaments estan situats a 10 metres de “Playa del Capri”, una de les millors i més tranquil·les platges de la Ràpita, el port natural més gran del continent “Badia Alfacs”. Aquesta situació particular es troba amb platges protegides per les formacions “Delta de l’Ebre” ideal per a famílies amb nens, aigua tranquil·la amb platja en forma de badia amb sorra fina i pendent suaument enjardinada i mantinguda, a prop d’un restaurant, snack-bar a 300 metres del centre de la ciutat ia 200 metres dels centres comercials

Al mar, directament a la “Platja de Capri”, a la zona per a vianants “Sant Carles de la Ràpita”, la millor zona residencial de la ciutat i amb una meravellosa vista dels “Badia Alfacs”. Des de les terrasses i finestres dels apartaments es pot gaudir d’una vista meravellosa, segons la vostra situació, meravelloses postes de sol que només es poden trobar en llocs nets i incontaminats.

Telèfon

+34 648 166 527

Xarxes