Apartament a Sant Carles de la Ràpita

Abellarol

(Merops apiaster)

Persones

4/6

dormitoris

2

Reserva

Reserva el teu apartament

Segurament una de les aus més multicolor de la nostra geografia. És fàcilment identificable pel característic reclam que fa quan vola, en grups, a no molta altura.
La seva gran ventall de colors ens ha permès fer una decoració de l’apartament amb petites llicències que alegren l’estada.

Al menjador hi ha un còmode sofà-llit doble. Té un petit balcó particular amb vista a l’jardí, a tan sols 10 metres de Passeig Marítim i de la platja de l’Capri de Sant Carles de la Ràpita.

Característiques

Apartament a Sant Carles de la Ràpita amb capacitat (4/6 persones) de dues habitacions, una doble amb dos llits i una altra menor amb un llit niu per a dues persones.

Què fer al Delta

Aprofita la teva estança al Delta de l’Ebre…

Gastronomia

Assaboreix la excel·lent i variada oferta de cuina local, tant litoral com d’interior. 

Els arrossos, paella, arròs negre, el rossejat, arròs a banda… Tota la varietrat i riquesa del nostre ingredient per excelència.

Llagostins, musclos, galeres, tellerines, canyuts… Però tampoc t’oblidis de les carns d’aus aquàtiques com l’ànec. També faisans, perdius, tords, entre d’altres.

Disfruta de l’entorn

Pots fer moltes activitats al Delta de l’Ebre: descobrir les tradicions locals, navegar pel riu Ebre amb kayac o fer passejos amb barca. Passejades a peu i bicicleta per la Punta del Fangar, observar les aus a les llacunes.

Veure l’arribada de les barques de pesca al port de Sant Carles de la Ràpita, pescar al riu, pujar al Mirador de Guardiola…